Sommaravslutning

Fredagen den 11 juni, från klockan 18.30.

Vi träffas i Folkets park, Malmö, vid grillarna ”bakom” Barnens scen, och skulle grillarna vara upptagna där går vi till Folkets trädgård. Klockan 18.30 kör vi igång och ”vi” är kvar så länge det finns några av oss som stannar. Det är alltså lite drop-in, utan att vi vet hur länge vi stannar eller hur långt maten räcker.

Evenemanget är till för AiF-medlemmar, dessas närstående och intresserade/nyfikna av AiF. Bjud gärna med någon!

Vi står för korv och bröd (inkl. alternativ för de med specialkost), dricka, kaffe/te och kaka. (Ta gärna med dig egen kopp mm för att undvika användande av engångsvaror, som vi tar med oss.)

Välkommen!

OBS! Skulle vädret vara dåligt (just nu lovar det gott) lägger vi upp ny information.

Facebook-eventet: https://www.facebook.com/events/4421464257880235/Är du medlem så är det bara att notera kvällen den 11 juni i kalendern! Är du inte medlem men är nyfiken på AiF eller gillar det vi gör/tycker att AiFs frågor är viktiga bör du fortfarande notera datumet då du kanske kan vara med du också. Vill du försäkra dig om att du kan vara med kan du ju se till att bli medlem.


Bli medlem

AiF behöver medlemmar för att kunna påverka och nå ut till fler.
När du betalat din medlemsavgift, skicka ett mejl till
medlem[at]aif-malmo.se
och ange ditt namn, personnummer, postadress, e-postadress och telefonnummer. Medlemsavgiften är fastställd till 50 kronor per år. Den som anser sig ha råd får givetvis lov att betala mer.
PG-konto för medlemsavgifter/donationer 582804-1
http://aif-malmo.se/bli-medlem/