Hållbar välfärd – Uppdaterad info!

Via föreningens kontaktnät har AiF blivit inbjudna till att delta i projektet Hållbar välfärd för nya generationens socialpolitik*!

Medlemmar har möjlighet att delta en heldag i ett medborgarforum** på St Gertrud, Östergatan 7b i Malmö onsdagen den 26/2 klockan 09.00 – 16.00. Det bjuds på fika och lunch!

Intresseanmälan ska skickas till kontakt@aif-malmo.se senast onsdag den 19 februari! Ange eventuella mat-preferenser i anmälan. Då det finns ett tak på hur många vi kan vara för ett fruktbart samtal är det först till kvarn som gäller.

AiF kanske inte syns så mycket som vi önskar i den allmänna debatten, men vi jobbar på och påverkar på andra sätt. Detta är andra gången AiF blir inbjudna i att delta och ”representera” i forskarsammanhang.

Vill du vara med och påverka? Bli en del av oss, bli medlem: http://aif-malmo.se/bli-medlem/

* Hållbar välfärd för nya generationens socialpolitik – https://sustainablewelfare.blogg.lu.se/?fbclid=IwAR2KDs8tSP8JpVMqEgqRf7RAwjkX0PltcEGXtGPmqLd2qvfgsMXQZys4UGM

** Medborgarforum – https://sustainablewelfare.blogg.lu.se/medborgarforum-for-hallbar-valfard/?fbclid=IwAR01EFtqIbUCe73wgkwvMDSarpVU4gUtoVaioDufgdFCiuo_k2-JoRpC_ZA